Klet Zaloščan DeAdami - MODRI PINOT 2010, Rulandské modré, Přívlastkové, Suché, 0,75 l
Kód: 404Související produkty
Víno odrůdy Refošk, které dlouhým zráním v dubových sudech získává specifické vlastnosti a komplexní chuť zralého vína. Je elegantní s ušlechtilým temperamentem, plnou chutí a...
Detailní popis produktu
Víno s potenciálem k archivaci na dobu 5 let.
Doporučení someliéra: hodí k červenému masu, houbovým pokrmům, středně zralým sýrům
Vinař de Adami:
Filosofií rodinného vinařství je vlastní šlechtění vinné révy, následování tradičních a roky ověřených postupů při výrobě vína. Respekt vinařství k matce přírodě, s cílem nabídnout skvělá vína bez použití herbicidů a chemických přípravků při pěstování vinné révy. Veškerý sběr hroznů probíhá ručně a může nabídnout excelentní vína vyráběná přírodní cestou.
Historie vinařské rodiny Slejko sahá téměř sto let zpátky. Anton Slejko zakladatel tradice, předal v roce 1926 pozemky tehdy 13-letému synu Venceslavovi, a ten zas svému synovi Antonovi. Ve vinařské tradici dnes pokračuje Antonův syn Borut ze čtvrté generace rodiny Slejko.

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Klet Zaloščan - de Adami |
|---|---|
| Oblast: | Vipavska dolina |
| Obsah cukru: | Suchá |
| Odrůda: | Rulandské modré |
| Barva: | Červené víno |
| Vlastnosti vína: | Přívlastkové |
| Ročník: | 2010 |
Červené víno, rubínové barvy se světlými odstíny granátu. Ve vůni nalezneme zralé červené ovoce, koření, zemitost. Jemné a přitom výrazné a pestré aroma. Chuť je středně...
Toto je výběr skvělých a vyvážených červených vín, jaké Vám jen Slovinsko může nabídnout. Úžasná a vytříbená chuť je pro tento výběr zcela dominantní. Vína se vyznačují...
Černé organické víno (velmi temná červená) pro speciální příležitosti a meditaci. Grandiózní cuvée s Istrijským charakterem Velmi komplexní víno produkované pouze...
Rubínově červené víno s vůní připomínající zralé maliny, má jemnou sametovou chuť s vyváženou kyselostí, elegantní tříslovinou a pěknou dlouhou dochutí s nádechem dřeva. Víno...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
