Slovinská naturální a BIO vína
Naturální, nebo též autentická vína symbolizují návrat k postupům, které se na vinicích používaly v minulosti. K těmto se přidaly nové znalosti o pěstování v biodynamickém režimu, který kopíruje přírodní cykly a fáze chování přírody podle měsíce. Plnost, bohatá chuť a aroma jsou dílem tohoto nenásilného zacházení s hrozny.
Nejjednodušeji se dá o naturálním vínu říct, že se jeho výroba od klasického vína liší důrazem na přirozenou fermentaci moštu. Nepoužívají se šlechtěné kmeny kvasinek, pouze ty, které se přirozeně vyskytují na hroznech a v daném terroir vinice. Dává se tak vyniknout vinné odrůdě v její nejsilnější pozici, často s nečekanými výsledky. Klade to zároveň nejpřísnější nároky na zacházení s půdou.
V každé sklence pak cítíte, jakým způsobem rozvinula odrůda onoho vína naplno svůj charakter, díky unikátnímu a respektovanému mikroklimatu viničné lokality. Nečekané vrstvy chuti naturálních vín jsou přesně tím, co jejich milovníci tak oceňují.
Víno intenzivní rubínově červené barvy s vůní po lesních plodech a třešních, nesmírně bohatou, svěží, šťavnatou chutí a typickým odrůdovým charakterem, který se vyznačuje...
Černé organické víno (velmi temná červená) pro speciální příležitosti a meditaci. Grandiózní cuvée s Istrijským charakterem Velmi komplexní víno produkované pouze...